Våra utbildningar

HLR

Hjärt och LungRäddning är en av de viktigaste sakerna att kunna i livet. Kunskapen inom HLR ger dig en möjlighet att hjälpa andra personer var som helst, när som helst runt om i världen. Vi hjälper dig att utbilda dig i HLR. VI syr ihop ett paket som passar just dig, ditt företag eller din förening. Vi utbildar även privatpersoner om minsta antalet är 6 personer. Utbildningen sker tillsammans med defibrillator så att ni kan känner bekväma när det uppstår en akut situation.

Första hjälpen 

Önskar ni en utbildning inom första hjälpen är ni välkomna att höra av er. I denna utbildning lär vi er att ta hand om akuta fall. Vi lär er bland annat att prioritera, sortera, fördela de skadade. Vi går även igenom större och mindre trauma som kan uppstå av  olika anledningar.  

Sjukdomar

Under denna flik hittar ni en rad olika sjukdomar som vi föreläser om. Är det något av dessa ni önskar få utbildning i ser vi fram emot er kontakt. Har ni andra förslag på föreläsningar ordnar vi självfallet även det. 

* Allergi/allergisk reaktion/anafylaktisk chock

* Blödning

* Diabetes

* Akut insjuknande

* Traumaomhändertagande

* Barnsjukdomar

* Idrottsskador

Brandutbildning

En Brandutbildning kan vara skillanden mellan liv och död. En ack så viktig utbildning på ert företag. Låt oss hjälpa er med denna utbildning. Vi tar hjälp av professionella utbildare med mångårig erfarna brandmän som lotsar oss igenom denna utbildning. 


Praktisk övning med olika släckare, brandfilt
* Kontroll av brandvarnare
* Förebyggande brandkunskap
* Brandskyddsansvarig.
* Rädda, larma, släck vid brand.
* Genomgång av nödutgångar.
* Utrymning, brandvarnare, Uppsamlingsplats
* Efter genomförd utbildning skall ni känna er bekväma med att
- utföra en strategisk larm och räddningskedja vid brand

Hyra HLR- Dockor eller Hjärtstartare

Är du själv HLR-utbildare men ej har tillgång till HLR-Dockor eller Hjärtstartare? Passa då på att hyra några av våra.